Lundemann_optræden_7

One Man Show

Arne for fuld udblæsning, hvor historier, jokes, parodier og masser af sang serveres i et forrygende show med pianist. Den perfekte underholdning til firma-, forenings- eller privatfesten.

Konferencier

Arne er improvisationens mester, der griber en hændelse i salen, og vender den så publikum skriger af grin. Arne målretter opgaven efter forudgående briefing med arrangøren.

Lundemann_optræden_22
Lundemann_optræden_5

Solist

Arne er en efterspurgt solist af landets orkestre (både amatører og professionelle). Her kommer Arnes store sangstemme til sin ret – han behersker både operette, musicals, viser og glade syng-med toner.

Ældreunderholdning

Arne er ubetinget én af de bedste underholdere for ældre og pensionister: Årsagen er ganske simpel: Han synger det folk, vil høre: Sange af bl.a. Kai Normann Andersen, Aage Stentoft og selvfølgelig numre fra “Sommer i Tyrol” og “My Fair Lady”.

Lundemann_optræden_4
Lundemann_optræden_3

Fælles-sang med Arne

Arne kan også engageres med pianist til fællessangs-arrangement. Arne sørger for sanghæfte, der er klar til kopiering af arrangøren.

Foredragsholder

I foredraget fortæller Arne om sit liv og om de mange oplevelser over 50 år i showbusiness har givet ham. Foredraget krydres med musikalske eksempler undervejs.

Lundemann_optræden

SHOWS – ARNE LUNDEMANN & VENNER

Lundemann_optræden_8

Aage Stentoft kabaret

Arne & André Lundemann fejrer Danmarks største revy-komponist Aage Stentoft i en særudgave af Aage Stentoft kabaret´en ”Kom som du er”, der med stor succes har været opført på Tornøes Hotel i Kerteminde, hvor Aage Stentoft overværede premieren og gav kabaret´en sit blå stempel.

Turen går til Sommer i Tyrol

Arne Lundemann og Betty Glosted med pianist i det underholdende show “Turen går til Sommer i Tyrol”. Masser af kendte toner og sjove anekdoter fra den elskede operette

Lundmann_optræden_9
Lundmann_optræden_10

2x Lundemann Juleshow

Far og søn, Arne og André, er i november/december på turné med showet: ”2 x Lundeman Juleshow”. Oplev 2 Lundemann-generationer: Far Arne, Fyns sikreste og gladeste grin og sønnike, André, med den store, fløjlsbløde stemme. Den u-croonede konge af højt humør og prinsen – den unge crooner!

Lundemann & Schou Show

De to entertainere, Arne Lundemann og Jan Schou i et forrygende morsomt show med masser af musik, sang og selvfølgelig komik på højt plan. En herlig cocktail af musik og komik vil få publikum i festlig stemning og give motion til lattermusklerne.

Lundemann_optræden_11